Balçova Ahmet Hakkı Balcıoğlu Ticaret Meslek Lisesi
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Balçova Ahmet Hakkı Balcıoğlu Ticaret Meslek Lisesi Hakkındaki Bölüm.

Admin- Admin

Hayırsever Ayşe Necla Karadavut´un babası İzmir Ticaret Odası eski başkanlarından Ahmet Hakkı Balcıoğlu´nun adına yaptırmış olduğu Ahmet Hakkı Balcıoğlu Ticaret Meslek Lisesi’nin açılışı Milli Eğitim Bakanımız Nimet ÇUBUKÇU tarafından gerçekleştirildi.
İl Milli Eğitim Müdürü M.Rağip ÜYE, Hayırsever Ayşe Necla Karadavut adına Avukatı Süleyman OKAY, İzmir Valisi Cahit KIRAÇ ve Milli Eğitim Bakanı Nimet ÇUBUKÇU konuşmalarını yaptılar. Okulun açılışında konuklar okulun bilgisayar laboratuarını, sınıflarını ve spor salonunu gezdiler.
Tören bitiminden sonra Ticaret Turizm Genel Müdürü Murat Bey BALTA; Balçova İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri ve Ahmet Hakkı Balcıoğlu Ticaret Meslek Lisesi öğretmenlerine “Okulun sadece Balçova’ya değil Türkiye ye hayırlı olması dileklerinde bulunarak başarılar diledi.”

İl Milli Eğitim Müdürü M.Rağip ÜYE, Hayırsever Ayşe Necla Karadavut adına Avukatı Süleyman OKAY, İzmir Valisi Cahit KIRAÇ ve Milli Eğitim Bakanı Nimet ÇUBUKÇU konuşmalarını yaptılar. Okulun açılışında konuklar okulun bilgisayar laboratuarını, sınıflarını ve spor salonunu gezdiler.
Tören bitiminden sonra Ticaret Turizm Genel Müdürü Murat Bey BALTA; Balçova İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri ve Ahmet Hakkı Balcıoğlu Ticaret Meslek Lisesi öğretmenlerine “Okulun sadece Balçova’ya değil Türkiye ye hayırlı olması dileklerinde bulunarak başarılar diledi.”

Admin- Admin

Geri: Balçova Ahmet Hakkı Balcıoğlu Ticaret Meslek Lisesi
Evet bizim okul (:

Admin- Admin

byzade- Mesaj Sayısı: 23
Admin demiş ki:Hayırsever Ayşe Necla Karadavut´un babası İzmir Ticaret Odası eski başkanlarından Ahmet Hakkı Balcıoğlu´nun adına yaptırmış olduğu Ahmet Hakkı Balcıoğlu Ticaret Meslek Lisesi’nin açılışı Milli Eğitim Bakanımız Nimet ÇUBUKÇU tarafından gerçekleştirildi.
bızım okul =)=)

EsiN- Mesaj Sayısı: 1
Similar topics» Meslek Seçim Testi
» Çubuk Anadolu Ögretmen Lisesi
» Balçova Ahmet Hakkı Balcıoğlu Ticaret Meslek Lisesi
» Klarnet hakkında bilgi
» BBC : Merlin 3.Sezon Çıkış Tarihi hakkında Açıklama !
» Çubuk Anadolu Ögretmen Lisesi
» Balçova Ahmet Hakkı Balcıoğlu Ticaret Meslek Lisesi
» Klarnet hakkında bilgi
» BBC : Merlin 3.Sezon Çıkış Tarihi hakkında Açıklama !
1 sayfadaki 1 sayfası